Toneelgroep E Poi

HOGE NOOD, opnieuw te zien!

Na 2 stille coronajaren zijn we nu weer actief. Op 7 mei hadden we een nieuwe première in De Speulkoel in Anloo. Het was een geweldige voorstelling en we kregen zeer enthousiaste reacties van het publiek. Er werd veel gelachen en er waren zelfs wat open doekjes.

Komende voorstellingen:

4 november. Zuidhorn.

De Gasthorn, De Gast 58a. Aanvang 20:00. Entree € 7,50. Kaarten Winterwerkzuidhorn@gmail.com

Het was een heerlijke voorstelling. De zaal zat vol. Er werd tussentijds geapplaudisseerd, er werd gelachen en klonken reacties. Na afloop veel teruggekregen van het publiek.

 De spelers hebben zichzelf overtroffen. Nu nog één keer……

10 december. Borgercompagnie.

reserveren via info@metmeercultuur.nl

zie ook de website van MMC

Dit is tevens de allerlaatste voorstelling.

Komend seizoen bestaat E POI 25 jaar.Met een bijzondere voorstelling gaan we hier een feestje van maken.

 

 

 

 

 

 

 

Gijsbrecht van Amstel in de reprise –  Seizoen 2018-2019

 

Wie zijn wij?

Toneelgroep E Poi is opgericht door onze voorzitter en artistiek leider Leny Hamminga, toen zij haar eindexamen deed aan de regie-opleiding. Meestal wordt zo’n groep na de opvoering van het stuk ontbonden, maar deze groep bleef bestaan en ging op ontdekkingsreis door de wereld van het theater met heel verschillende stukken en diverse regisseurs. Er is een vaste kern van acht ervaren amateur-spelers; die echter niet allemaal aan iedere productie deelnemen. Zo nodig worden extra spelers aangetrokken.

1

Wat doen wij?

E Poi? ‘E Poi’ is Italiaans en betekent: ‘En toen?’ of  ‘Nou en?’ Toneelgroep E Poi heeft nog nooit een stuk ‘van de plank’ gespeeld. Wij proberen het publiek te verrassen met nieuwe vondsten en interpretaties, eigen teksten, moderne of oude spelvormen of een mengsel van dat alles en nog meer. Wij hebben altijd een of meer stukken beschikbaar en/of gepland voor opvoeringen en repeteren ondertussen aan een nieuw stuk. Op uitnodiging treden wij ook op met een speciaal geschreven stuk (bv. Uitschot over de geschiedenis van Veenhuizen, De weldadige droom bij het bezoek van koning en koningin aan Drenthe, en Aan lager wal op de Landlopersdag van het Gevangenismuseum) of voorzien een avond van een speciaal tintje. Wij traden o.a. op voor de GGZ en Thuiszorg Assen, de Gemeente Tynaarlo en de Vrijwilligersdag van dezelfde gemeente.
Wilt u meer informatie? Dat kan bij
Leny Hamminga      tel: 06-10698947 of  lenyhamminga@planet.nl
Ans de Jong               tel: 0592-541709 of ansdejong7@msn.com

 

kopfoto ANP:
het optreden voor koning en koningin in Dwingeloo, mei 2013

Toneelgroep. Epoi. Toneel.