Gijsbrecht

Reacties van toeschouwers

Hoi Rie,
Je zult wel van Harriët gehoord hebben dat gistermiddag Toneelgroep E Poi in Ahaus heeft opgetreden op uitnodiging van VHS aldaar. Ik ben met Geert meegegaan en het was fantastisch.
In de eerste plaats was het theatertje overvol wat al gelijk een goeie sfeer schiep, maar vooral was het een geweldige uitvoering. Iedereen heeft zo genoten. Ik vond het stuk de eerste keer dat ik het zag al heel erg mooi, en de spelers ook, maar nu….. ze waren zo goed Rie, ik werd helemaal in het stuk gezogen.
Na afloop bleven de mensen allemaal na en was het volgens Geert bijna een happening. In ieder geval was het heel gezellig. Geert zal nog wel reacties krijgen denk, die mail ik dan nog wel.
Groetjes en liefs, Til.

Wat een fantastische voorstelling, ik heb genoten! veel vaart, prachtig vormgegeven, maar ook een prachtig verhaal, niet zo’n held die aan het eind doodgaat of overwint, maar een held die voor zijn gezin kiest. Een held van onze tijd. Maar ook de nonnen waren zeer fraai vorm gegeven en humoristisch. De simpele kleding en rolverwisselingen waren sowieso knap. En ik heb genoten van die jonge musici die dat toch maar even doen! Ik heb ademloos toegekeken hoe de speelster met gebruik van één simpele doek Badeloch werd. Stuur de flyer maar door, dan maak ik reclame voor jullie.

 

 

Toneelgroep. Epoi. Toneel.