Oost West

auto
foto: Roos Braunius

OOST WEST
geschreven en geregisseerd door Leny Hamminga.
Een stuk over de (wan)verhoudingen in Europa en de gevolgen voor ons kikkerlandje en de daar wonende linkse en rechtse ooievaars met hun zwart-witte verenpak. Een zwaar onderwerp, licht geserveerd op een bedje van muziek met een garnering van humor, met de bekende Epoi-koppen maar ook frisse nieuwe gezichten op de kaart. Zoals u van ons gewend bent, gieten wij dit spektakel in een verrassende vorm; een prikkeling voor al uw zintuigen, een belevenis.

 

We zijn heel trots op de reacties hieronder.

oostwestgroep

foto: Roos Braunius

Reacties op de première van Oost West:

‘Wij hebben vanmiddag een heerlijke voorstelling gezien. Het verhaal is zeer van deze tijd en goed herkenbaar. Vlot gespeeld, met veel humor, een heerlijk stuk met veel smaakjes. Het steeds weer met zang en dans inbreken van Calandra werkt kostelijk. We hebben echt
genoten.’

‘Och, wat heb ik gistermiddag genoten van Oost West…
Die muziektherapeut, wat een idee om zo problemen op te lossen, kostelijk en hilarisch… maar ze verbindt ook alle menselijke lagen met elkaar.  Het verhaal en de problemen, zo van deze tijd maar door de prachtige muziek van Verdi, Mahler en dan weer Andre Hazes, wordt het allemaal zo betrekkelijk.
Compliment voor jou, Leny!’

flyerJPEG
poster: RATATA!

Nieuwsgierig? Luister terug bij RTVDrenthe Podium; in de eerste twintig minuten komt Oost West uitgebreid aan bod.
E Poi werkt momenteel ook aan de nieuwe voorstelling Weerzien, een eenakter in het kader van Kört & Goed, het Drentse eenakterfestival van 2015. Klik op de titel voor meer informatie.

Toneelgroep. Epoi. Toneel.