E POI tot na de zomer

Na de zomer van 2016 gaan we verder met het Misverstandt:
OP 15 september spelen we een besloten voorstelling voor de Vrouwen van Nu in Assen.
Daarna verplaatst het circus zich naar Zeyen, waar we op zaterdag 24 september spelen bij café Hingstman.
In november komt Annerveenschekanaal aan de beurt, in december Rolde en in april Assen.

Nog steeds is het mogelijk ons hoorspel te spelen. Loowoldborg, een sfeervolle voorstelling met beeld en geluid. Wilt u ons bij u thuis uitnodigen? In de tuin of in een grote boerenschuur, op zo’n mooie stille zomeravond, brengen wij een prachtig hoorspel, geschikt voor jong en oud. Vraag naar de voorwaarden.

Dit voorjaar wordt gebruikt om na te denken over een volgend stuk. Wat willen we spelen? Opnieuw een hoorspel? Of een kleine productie?  Lukt het ons om Morph vorm te geven? Morph zou een muziektheatervoorstelling kunnen worden. Houdt onze website in de gaten voor updates!