De kinder van Vrees

In het kader van Tynaarlo, culturele gemeente is E POI samen met de bigband Want2Swing bezig met de voorbereiding van het muziek-theater-spektakelstuk De kinder van Vrees.

Wij hopen dit in februari 2018 te laten zien:

data:

donderdag 15

vrijdag  16

zaterdag 17

zondag 18

Ooit werden er 153 kinderlijkjes gevonden op het kerkhof van de dorpskerk. Waarom ze daar lagen is nooit met zekerheid ontdekt. Wij hebben echter een professor gevonden die op onderzoek uitgaat. Er is ook iemand onderweg uit Duitsland, een nazaat van de rattenvanger van Hameln, die nog een rekeningetje te vereffenen heeft. Intussen zijn de Vrouwen van Toen en Nu erg druk bezig met de uitdagingen van de nieuwe tijd: want, is het nou echt nodig dat de glasvezelkabel dwars door het kerkhof komt te liggen? En dat mooie zwangere meisje, dat veel alleen is omdat haar man op zee zit, wat doet zij daar ’s avonds alleen bij kerk? Wordt er nog weer een baby gedoopt in het aloude doopvont van Bentheimer zandsteen?

 

Kom allen deze prachtige voorstelling bekijken: laat u meevoeren naar de mysterieuze Middeleeuwen, laat u betoveren door het oude sprookje en stap dan vol vertrouwen in de nieuwe toekomst!